Vill du vara med i uppbyggnaden av en helt ny verksamhet? BUP Stockholm söker nu en medicinsk sekreterare till en utredningsenhet som nyligen öppnat på Kungsholmen i Stockholm. Arbetet sker dagtid.

BUP Stockholm Sektion Neuropsykiatri består av En väg in, samt hittills två neuropsykiatriska mottagningar, på Södermalm och på Kungsholmen. En ytterligare mottagning i Solna startar upp vid årsskiftet och fler mottagningar är planerade att startas upp efter hand.

BUP Neuropsykiatri Väst kommer främst arbeta med bedömningar och utredningar där frågeställningen är neuropsykiatriska svårigheter. Uppdraget innefattar även medicinsk behandling. Enheten består av psykologer, medicinska sekreterare, läkare och sjuksköterskor.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att tillsammans med kollegor hantera inkomna remisser, sköta beställningar och fakturor, ta emot och hantera inkommande samtal via telefonsystemet TeleQ samt sköta Heroma.

Du kommer att skriva journaler samt koordinera utredningstider för att bidra till att utredningar genomförs effektivt och smidigt för patienterna. Du kommer också att svara på frågor från patienter och vårdnadshavare som besöker mottagningen.

Kvalifikationer

Examen från utbildning till medicinsk sekreterare är ett krav, liksom förmåga att kunna uttrycka sig mycket väl i tal och skrift på svenska.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare inom psykiatrisk verksamhet samt vana att arbeta i Take Care (journalföring), Pastill (vårdadministration), TeleQ (telefonisystem), Heroma (personaladministration) och Raindance (ekonomiadministration).

Personliga egenskaper

Som person är du självgående och kan arbeta självständigt, samtidigt som du är serviceinriktad och har en mycket god samarbetsförmåga. Vi värderar högt att du är lösningsinriktad och alltid har patienten i fokus i ditt dagliga arbete samt bidrar till att alla uppgifter blir utförda på ett professionellt sätt. Du har också en personlig mognad och vill bidra till ett gott samarbetsklimat i gruppen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

BUP skapar goda förutsättningar för att du ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri offentlig sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, tjänstepension samt försäkringar. Vi erbjuder också flexibla arbetstider samt friskvårdsersättning (5.000 kr per år).

Övrig information

Intervjuer kan ske under ansökningstiden och anställning kan ske innan sista ansökningsdag. Provanställning kan komma att bli aktuellt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

BUP Neuropsykiatri är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi inom BUP cirka1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/254
Kontakt
  • Enhetschef Jannes Grudin, jannes.grudin@regionstockholm.se
Facklig företrädare
  • Ola Tellner, Vision, 08-12340481.
Publicerat 2023-01-12
Sista ansökningsdag 2023-02-02

Tillbaka till lediga jobb