Astrid Lindgrens barnsjukhus, Karolinska Universitetssjukhuset

Vi erbjuder

Barnanestesin på Astrid Lindgrens Barnsjukhus ingår i funktionsområdet Perioperativ Medicin och Intensivvård, Barn PMI. Vi erbjuder arbete på en dynamisk anestesiavdelning med högspecialiserad vård.

Självklart får du också ta del av de generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om oss

Vår verksamhet på barnanestesin präglas av stor mångfald av kirurgiska ingrepp på barn från nyföddhetsperioden upp till 18-års ålder. Våra specialiteter är bl. a spädbarnskirurgi- gastroskopi- urologi- ortopedi- ögon- öron och näsa hals- neurologi- och kranio. Avdelningen har också en omfattande extern verksamhet som CT, MR, strålning och Ablationer, hjärtangiografier etc. Vi ingår i sjukhusets traumaverksamhet.

Om tjänsten

Det huvudsakliga arbetsuppgifterna är att vara anestesisjuksköterskans högra hand vilket innebär att vara med vid anestesistarter/avveckling på operationssal/externa stationer. Även förrådshantering och beställning ingår i arbetet.  

Tjänsten är på dagtid, 40 tim./v med en kväll i veckan.

Vi söker

Vi söker dig som kan arbeta självständigt, har god samarbetsförmåga. Du är noggrann och arbetar gärna i en miljö med omväxlande tempo där du får användning av din flexibilitet, förbättringsarbete är en självklarhet för dig.

Kvalifikationer

Krav:

  • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning.
  • Du måste behärska svenska i tal och skrift.

Meriterande:  

  • Undersköterska med erfarenhet av anestesi/intensivvård, akutsjukvård eller operation är meriterande. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om rekryteringsprocessen 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till rekrytering.karolinska@regionstockholm.se. Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/162
Kontakt
  • Ann-Marie Fläring, 08-51770513
Facklig företrädare
  • Kommunal, kommunal.karolinska@regionstockholm.se
Publicerat 2023-01-10
Sista ansökningsdag 2023-01-29

Tillbaka till lediga jobb