Folktandvården Stockholm

Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi en TANDHYGIENIST till vår klinik på Karlaplan. Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag

Som tandhygienist hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Du kommer att ha fokus på våra patienter och på goda resultat i både mindre och större arbetsuppgifter, i strävan att göra Folktandvården Stockholm till ett av Sveriges mest framgångsrika tandvårdsföretag. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Kliniken på Karlaplan
Kliniken på Karlaplan ligger mycket centralt belägen på Östermalm, i Fältöversten centrum, nära tunnelbana och bussar. Kliniken består av 17 behandlingsrum. På vår klinik erbjuder dig att bli en del av ett gäng som verkligen trivs ihop, där engagemanget och kompetensen är hög.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig, legitimerade tandhygienist, gärna med god erfarenhet. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Du är förtroendeskapande och håller en hög servicenivå. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i svenska språket i både tal och skrift. Har du erfarenhet av T4 är det meriterande.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Dessutom lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss finns det möjligheter till

  • Att få handleda nyutexaminerade tandhygienister mot ett extra arvode.
  • Karriärutveckling inom exempelvis uppdrag såsom: klinikchef och nischtandhygienist.
  • Schemalagd helgtjänstgöring med extra helgtillägg.

Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Därutöver kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast den 24 augusti-2022. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan förekomma, och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kan ske löpande och tjänsten kan då komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Bifoga kopia av legitimation tillsammans med CV.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta;
Gunnel Enoksson, arbetsledare,  070-450 77 18 eller gunnel.enoksson@regionstockholm.se
Daniel Altinisik, klinikchef, 073-358 71 42 eller daniel.altinisik@regionstockholm.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/5536
Facklig företrädare
  • Helen Ahlgren, SRAT, 08-12316980
Publicerat 2022-07-27
Sista ansökningsdag 2022-08-24

Tillbaka till lediga jobb